Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2012-08-22
Lanseringen av Lite Management Solutions, en succé för företag som använder Microsoft Endpoint Protection

I mars 2012 lanserades Lite Management Solutions (LMS), en produkt från TrueSec AB för företag som vill utnyttja Microsoft Endpoint Protection utan att behöva installera System Center Configuration Manager. Succén var ett faktum redan efter första månaden på marknaden med över 100 nedladdningar från hemsidan och framgångssagan fortsätter.

TrueSec:s lansering av Lite Management Solution (LMS) i mars 2012 har blivit en otrolig succé! Produkten har funnits tillgänglig på marknaden i fem månader och har hittills laddats ner och använts av av över 250 olika företag världen över.

LMS hjälper små och mellanstora företag att hantera Microsofts antivirusklient oavsett domäntillhörighet och oberoende av vart klient-datorn befinner sig, så länge datorn har nätaccess. Marknaden har länge efterfrågat en liknande produktpaketering. Johan Blom, LMS Cheif Architect, säger själv:

”Som MVP på Forefront hörde jag många kunder som efterfrågade en produkt för att kunna använda Endpoint Protection på alla Windowsdatorer från en och samma LMS-server på ett enkelt sätt och utvecklade därmed LMS. Vilket ger stora fördelar i en miljö för att kunna övervaka alla Windows datorer, även desom står på nät som inte har access till internt LAN.”

Användandet av LMS är utbrett bland flertalet små och mellanstora bolag över hela världen med stor framgång och Johan Blom ser en ljus framtid för LMS:

“LMS har verkligen fått genomslagskraft! De kunder jag talat med, både små och större bolag, men även användare av gratisversionen har kommit med mycket positiv feedback. Nu blickar vi framåt och mot nästa version. Vår ambition är att tillhandhålla en enkel, smart och effektiv lösning för administratören."

 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur