Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2013-07-01
TrueSec implementerar Windows 8 på världens största internetcafé
Som experter på Windows 8 har vi på TrueSec fått i uppdrag att hjälpa världens största online gamingcenter, Inferno Online, att installera Microsofts nya operativsystem på samtliga datorer. Startskottet gick i lördags 29:e juni på plats vid Inferno Onlines lokaler i Stockholm.
Världens största online internetcafé, Inferno Online vid Odenplan i centrala Stockholm, har beslutat att gå över till Microsofts senaste operativsystem - Windows 8. Vi på TrueSec har fått i uppdrag att ta fram en slipad deploymentlösning och att hjälpa till vid migreringen av 400 datorer från Windows XP till Windows 8, en uppdatering som kommer att ske succesivt.  

Startskottet för flytten gick i lördags den 29e juni, med ett stort lanseringsevent i Inferno Onlines lokaler. Microsoft var på plats för att visa upp Windows 8 och besökarna kunde även följa finalen i CS:GO-turneringen på plats. 

TrueSec är enormt stolta att leverera en smart, skräddarsydd deploymentlösning med den senaste tekniken och hoppas att alla gamers snabbt att upptäcker fördelarna med nya Windows 8.
 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur